Eventyr

Her vil du finne ferdige eventyr som kan brukes sammen med Vandrerne


GRØNNE IRRGANGER
Etter et vellykket oppdrag blir rollene kastet rett inn i en ny utfordring: En søvnig tømmerhoggerleir på øya Menell blir rammet av mystiske forsvinninger, og rollene må prøve å løse mysteriet.
(Dette eventyret ble spilt på Arcon 35 i 2019)


STORM I VEST

Vandrerne tilkalles til øya Okkoral, der det er i ferd med å bryte ut konflikt mellom menneskene og de tilsynelatende fredelige stormtrollene. Men hva er egentlig grunnen til konflikten, og hvordan kan blodbadet unngås? (Dette eventyret ble kjørt på Arcon 34 i 2018)


STORMHAVN

På den lille øya Vavenbeit finner man 3 mystiske skip i en grotte langt inne på land. Samtidig begynner en mystisk sykdom å ramme den nærliggende byen Stormhavn. Er det en sammenheng? Hviler det virkelig en forbannelse over skipene med dragehoder? (Dette eventyret ble kjørt på Arcon 33 i 2017. Spilletid ca 2 timer.)


MARELYS

En gjeng med ungdommer har dratt for å undersøke noen mystiske lys ved et forlatt fyrtårn, og ikke kommet tilbake. Er det virkelig marelys, sjelene til avdøde sjømenn, som har tatt dem? Et kort lite eventyr satt på øya Velosan.


HIMMELFALL
Himmelen har falt ned. Eller rettere sagt: Noe har falt ned fra himmelen. Noe har falt ned, og fått de allerede ustabile magibølgene på Terrenia til å dirre og svinge ukontrollert. På øya Cnãwan, i Vandrernes hovedkvarter, er man redd for at dette vil utløse den neste magistormen, som kan forandre planeten for alltid. En Vandrergruppe sendes derfor ut for å undersøke og eventuelt uskadeliggjøre det som har falt ned. Men hva vil egentlig møte denne gruppa når de kommer frem?
(Dette eventyret ble kjørt på Arcon 32 i 2016)


UNDER EN UNG HIMMEL
På øya Arvarden har de oppdaget en gammel ruin, som må ha blitt forlatt lenge før øya ble kolonisert på ny for tre hundre år siden. Men hva var bygningen, og hvorfor ble den bygget? Øyboerne har tilkalt Vandrerne, som må utforske ruinen etter spor fra fortiden. Men øya skjuler flere hemmeligheter…
(Dette eventyret ble belønnet med «Hyperions Modulpris 2015 for beste historie».)


HAUK OVER HAUK
Rollene må oppklare tyveriet av et spesielt sverd for å hindre krig mellom to lokale grever. Eventyret foregår på øya Menell, og passer for 1-4 spillere.


EVENTYR SKREVET AV ANDRE:
Sverdet i havet – av Michael Stensen Sollien
RullD20påTilt – av Michael Stensen Sollien