Navnegenerator

Synes du det er vanskelig å komme på et navn til rollen din? Eller trenger du navn på en birolle litt raskt? Nå er hjelpen her, i form av Vandrernes Superdupre Navnegenerator ™. Denne generatoren er basert på en idé av Michael Sollien, redaktøren bak siden rollespill.info. Trykk her for kvinnenavn Trykk her for mannsnavn

Velosan

Velosan er ei mellomstor øy som ligger en dags seilas sør for Cnãwan. Øya ble opprinnelig befolket etter funn av sølv her for rundt 400 år siden, men etter at sølvet tok slutt har øya stort sett klart seg selv med egne ressurser.

Avarden

Avarden er ei relativt lita øy som ligger langt sør på Terrenia. Den har ingen nære naboer, og er for det aller meste selvforsynt med det den trenger. Samfunnet er ordnet og ryddig, og ingen innbyggere er over tretti år gamle.

De Dødes Øy

(Skrevet av Ole Peder Giæver) «I myra står våre døde. Våre koner, sønner, døtre, brødre og fedre. Med laus hud hengende fra råtnende kjaker. Mjælkehvite øyne. Og det hese, raspende ropet om blod.»

PÀN – Tankenes øy

(Skrevet av Kjetil Kverndokken) Oràene er skapninger som har beveget seg mot transendasjon, og forkastet nesten alt fysisk arbeid for å utvikle sine mentale krefter. Med tiden har dette ført til at de har fått forminskede lemmer som er nesten ubrukelige, og beveger seg med hjelp av levitasjon. En slave rase kalt for Moroughs, en slags blanding av pattedyr og plante tar seg av det fysiske arbeidet på øya, men opprør er i horisonten.