Butikk

Her kan du kjøpe de forskjellige bøkene og tilleggene til Vandrerne. Betalingen foregår ved hjelp av PayPal, men du trenger ikke å ha konto for å bruke betalingsløsningen. Hvis du ikke har lyst til å betale via denne løsningen, kan du ta kontakt med meg via kontakt-skjemaet oppe på menylinjen, så finner vi ut av det.
(PS! Alle bøker blir signerte av forfatteren. Husk å oppgi spesielle dedikasjoner eller lignende i bestillingen.)


 

VANDRERNE

LitenFramsideVandrerne, med sine mørkegrønne kapper og mystiske vesen, reiser rundt på planeten for å kartlegge verden slik den ser ut i dag, løse mysterier fra fortiden, og planlegge for fremtiden. De utforsker ruiner, løser gåter, møter utfordringer og farer, og rapporterer alt tilbake til det sagnomsuste «Biblioteket».

 

I rollespillet «Vandrerne» skal DU ta på deg rollen som en av Vandrerne, og reise rundt blant utfordringer og gåter, vidundre og farer. Ved hjelp av fantasien kan du og vennene dine skape historier som overgår alt du har hørt før. Er du klar?

Dette er hovedboken til spillet, og inneholder alt du trenger for å spille.

 Fysisk utgave: 199,- (inkl. porto)

 Digital utgave (PDF): 99,-
(Du vil få den digitale utgaven tilsendt på epost etter betaling.)


RØDMANKE

Framside

I en verden som plages av voldsomme magistormer, vokser ungjenta Nerillia opp uten foreldre. Når hun oppdager at hun har magiske krefter, stilles hun overfor et valg: Skal hun bli hjemme på gården hos slektningene, eller skal hun bli en av de mystiske Vandrerne, som reiser rundt på planeten for å kartlegge verden og løse dens mysterier? Og hva er egentlig koblingen mellom Vandrerne og mordet på foreldrene?

(Rødmanke er den første romanen satt til Terrenia, og er en god inngang til Vandrernes verden.)

Pris: 160,- (inkl. porto)

 


 

PAKKELØSNING

PakkeløsningLiteFå både Vandrerne og Rødmanke i en pakke! Den perfekte gaven til alle fantasy-interesserte…eller bare til deg selv?

Pris: 350,- (inkl. porto)